Partners & Sponsors

Partners & Sponsoren

Om in de toekomst structureel kwalitatieve en vernieuwende programma’s te kunnen blijven organiseren, te faciliteren en deze laagdrempelig en toereikend te maken voor iedereen binnen de IJmond, is het voor Stichting Muziek en Meer in de IJmond van groot belang voldoende sponsoren en donateurs te hebben. Wij zijn dan ook altijd hard op zoek naar enthousiaste organisaties die interesse hebben om vaker betrokken te zijn bij o.a. culturele educatie, voorlichting, talentontwikkeling en het voorkomen van uitsluiting van zowel ouderen als jongeren aan deelname aan de lokale samenleving.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor organisaties om Stichting Muziek en Meer in de IJmond te sponsoren, denk bijvoorbeeld aan een vermelding op onze website(s), poster, banners, folders, flyers en andere promotionele uitingen. Naast een financiële donatie zou u ook kunnen denken aan een materiële bijdrage. Voor bedrijven een goede gelegenheid om verdere invulling te geven aan "maatschappelijk verantwoord ondernemen".

Maar ook als particulier kun je donateur worden van onze stichting. Je kunt een zogeheten ´Vriend van Muziek en Meer in de IJmond´ worden. Je steunt dan onze stichting door middel van een donatie van minimaal €50 euro per jaar. Of je kunt zelf éénmalig een bedrag naar keuze doneren aan Stichting Muziek en Meer in de IJmond.

Wij werken samen en ondersteunen o.a. Alphenaar Muziekles IJmuiden waar momenteel 250 leerlingen wekelijks kwalitatieve en laagdrempelig muziekles krijgen van een 14 koppige docententeam, en dit aantal blijft groeien. Helpen wij mee met de Kerstshow en lokale Kerstfilm die dit jaar (2020/2021) in première zal gaan. Bedachten en ontwikkelde wij de projectkoren (Project TheWALL, Project Queen en Project ABBA) en hebben wij een tal van andere programma’s en initiatieven met een maatschappelijk belang.

Om in de toekomst dit goede werk te kunnen blijven doen, is het voor de stichting van groot belang voldoende sponsoren te hebben.

ONZE SPONSOREN

Met trots presenteren wij onze sponsoren
Wilt u meer weten?
Neem contact op