Project GENESIS+

BESTEL HIER UW KAARTEN
TICKETS

Project Genesis+: Een Muzikale Reis Door de Tijd en Klanken

Stichting Muziek & Meer in de IJmond blijft trouw aan haar belofte om buitengewone muzikale ervaringen te creƫren, met trots presenteren we Project Genesis+. Dit nieuwe project, de opvolger van de succesvolle uitvoeringen van The Wall (2019) en Queen (2022), brengt een eerbetoon aan de tijdloze muziek van Genesis, Phil Collins en Peter Gabriel.

Project Genesis+ onthult een rijke geschiedenis van muzikale meesterwerken. Dit project biedt koorleden een unieke kans om dieper in te gaan op de nalatenschap van deze muzikale iconen. Onder leiding van dirigent Aswinta Weidema, brengen bijna 40 koorleden hun stemmen samen om de tijdloze klanken van Genesis, Phil Collins en Peter Gabriel tot leven te wekken. Van januari tot oktober 2023 zijn er wekelijkse repetities om te zorgen dat elk nummer tot in de finesse wordt uitgevoerd.

De kern van Project Genesis+ ligt in het betrekken van de koorleden bij elk aspect van de muziek. Ze krijgen de kans om zich volledig onder te dompelen in de muzikale erfenis van Genesis, Phil Collins en Peter Gabriel. Van het leren van de achtergrondverhalen tot het in de huid kruipen van de artiesten door het zingen van hun bekendste nummers, elk koorlid wordt een deel van deze muzikale reis.

Achter de schermen speelt arrangeur Sjoerd Jansen een grote rol in het tot leven brengen van de nummers. Zijn arrangementen brengen de essentie van de nummers tot uitdrukking, met respect voor de progressieve rockmuziek van Genesis en de meer toegankelijke nummers van Phil Collins en Peter Gabriel.

Met nummers als "Follow You Follow Me," "Invisible Touch," "Solsbury Hill," en het iconische "In The Air Tonight," zal het concert van Project Genesis+ op 18 oktober 2023 een avond vol herkenning zijn. Veertig koorleden, enkele getalenteerde solisten en een geweldige live band nemen je mee op een reis door de rijke muziekgeschiedenis van Genesis, Phil Collins en Peter Gabriel.

Mis deze kans niet om onderdeel te zijn van dit muzikale avontuur. Laat je verrassen, ontroeren en meenemen door de betoverende klanken van Project Genesis+.

oshin-mba
oshin-mba
oshin-mba
oshin-mba
oshin-mba
Wilt u meer weten?
Neem contact op